A primit un bilet de la vecină după ce a făcut amor prea tare. Răspunsul primit de la „acuzată” a șocat-o pe o tânără

A primit un bilet de la vecină după ce a făcut amor prea tare. Se întâmplă deseori ca vecinii să fie ceva mai gălăgioși sau să facă sunete ieșite din comun. În cazul unor, se găsește o persoană deranjată de acest lucru care să-i atenționeze asupra acestui fapt. Este și situația unei femei, care s-a simțit extrem de deranjată de zgomotul vecinilor săi care făceau amor. Nervoasă, femeia le-a lipit un bilet pe ușă, iar la scurt timp aceasta a primit și răspuns. Ce-i drept, acesta a cam șocat-o!

A primit un bilet de la vecină după ce a făcut amor prea tare. Răspunsul primit de la „acuzată” a șocat-o pe o tânără
A primit un bilet de la vecină după ce a făcut amor prea tare. Cu siguranță, fiecare dintre noi a avut, cel puțin un vecin gălăgios și extrem de enervant. La fel a simțit și o tânără care a fost trezită de zgomotele făcute de doi tineri care făceau amor. Conform acesteia, aceștia făceau dragostea cam zgomotos și des, așa că vecina a decis să le lase un bilet prin care să-și exprime nemulțumirile.

Jenna Levine, este o tânără care se pare că a fost extrem de deranjată de modul în care vecina ei făcea dragostea, cam des. Jenna i-a lăsat acesteia un bilet, pe sub ușă, prin care îi spunea că s-a săturat de sunetele pe care le scoate în timpul partidelor de amor. “Salutari! Te rog sa faci amor mai incet, unii incearca sa traga un pui de somn si nici nu se simt bine cand isi aduc aminte ca ei sunt singuri… Din partea mea, fa cat de multa dragoste vrei! Te rog ceva, insa: fa-o cat mai salbatic, dar in liniste”, a scris Jenna.

Crezând că vecina gălăgioasă se va simte rușinată și se va abține în a mai scoate sunete ciudate, Jenna a primit a doua zi, un bilet în fața ușii. De asemenea, alături de acestea a primit o ciocolată și trei banane.

Ce i-a scris vecina în bilet?
Jenna nu se aștepta să primească un răspuns de la vecina gălăgioasă, mai ales un asemenea mesaj. Inițial, femeia și-a cerut scuze pentru zgomotele pe care le face, asumându-și totodată greșeală. Însă, ceea ce avea să-i scrie în mesaj, a cam pus-o pe gânduri pe Jenna, care va analiza mai bine situația înainte de a face un asemenea pas. “Dragi vecini, imi pare nespus de rau de disconfortul creat. Nici nu mi-am dat seama cat de zgomotoasa am fost. Se stie ca, uneori, amorul pasional este un pic mai vocal… din nefericire pentru altii, se pare… Imi pare foarte rau, sper ca nu s-a intamplat asta prea des, dar iti multumesc pentru biletul extrem de amuzant. De acum, voi incerca sa fac amor salbatic, dar in liniste. Si stai linistita, nu vei fi singura pentru totdeauna! Persoana potrivita va veni cand te astepti mai putin. Si eu am fost singura 18 ani! Haha. Inca o data, te rog sa ma ierti. Camera 338”, scria in biletul de raspuns al vecinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *