Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” este însărcinată cu primul ei copil

Dulce María (34 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. La doar câteva zile după ce prietena ei Sherlyn a dat naștere, actrița a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți.

Actrița Dulce María din telenovela „Rebelde” este însărcinată cu primul ei copil
Perechea și-a oficializat relația în luna noiembrie a anului trecut. „Ei bine, în această direcție mergem!

În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință.

Iohannis a purtat o mască ieftină la Consiliul European, Merkel una mai specială. Vedeta serii a fost premierul bulgar, care s-a făcut de râs
Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da! Sunt însărcinată! Vom deveni părinți!

Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru!

Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, a scris artista, pe contul personal de Instagram.

După succesul uriaș pe care l-a avut alături de colegii de platou și trupă, Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez, în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, Dulce María a continuat să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

De la roșcată consacrată, la brunetă! Cât de mult s-a schimbat actrița
Actrița și cântăreața de origine mexicană este foarte activă în mediul online, publicând frecvent imagini din culisele proiectelor în care este implicată sau chiar din intimitatea propriului cămin.

Dulce María, care a fost câțiva ani buni o roșcată consacrată a showbizului mexican, a ales, în ultimii ani, un look mult mai natural, șatenul închis și șuvițele blonde.

Noul look a fost bine primit de fani, date fiind cele 7,2 milioane de urmăritori pe care actrița le are în prezent pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *