Ce l-a rugat o pacientă pe un doctor

O femeie măritată de 25 de ani s-a confesat unei prietene în legătură cu o problema cu care se confrunta în căsnicie. Se pare că soțul acesteia avea pofte de trupești de mai multe ori pe zi, iar femeia trebuia să se ”conformeze”.

După atâția ani, însă, ea n-a mai rezistat. Așa că amica ei i-a spus că un doctor pe care îl cunoaște o poate ajuta. Fericită din cale-afară, femeia n-a stat pe gânduri și a început să îi scrie o scrisoare medicului, pentru a-i explica ”problema”. Doar că… a intervenit ceva pe parcurs și nu a mai putut să termine ce avea de spus.

”Stimate domnule doctor,

Mi-a vorbit o prietenă despre dumneavoastră și mi-a spus că ajutați lume necăjită. Vă explic problema mea. De 25 de ani, sunt măritată cu un maniac sexual cu care trebuie să fac dragoste ori de câte ori trece pe lângă mine, în orice moment al zilei. Nu mă lasă nici măcar atunci când fac mâncare, când spăl rufe, când dau cu aspiratorul, când spăl vase și nici când…”, a spus femeia care nu a mai putut să-și termine scrisoarea deoarece a fost ”acaparată” de soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *