Ce s-a întâmplat cu un cerșetor care stătea pe o bancă, după ce a întâlnit un bărbat tatuat și plin de mușchi. Toți trecătorii au rămas fără cuvinte

De cele mai multe ori, persoanele care dețin tatuaje sunt aspru criticate de societate, marginalizate și chiar jignite și umilite. Un tânăr tatuat și plin de mușchi a devenit viral în toată România, după ce a făcut un gest emoționant față de un cerșetor pe care l-a văzut pe o bancă.

Un cerșetor ce stătea pe o bancă a avut parte de surpriza vieții lui. Ziua, în amiaza mare, acesta a întâlnit un bărbat plin de mușchi și de tatuaje și cu siguranță s-a gândit la ce este mai rău. Musculosul părea, la prima vedere, extrem de periculos, însă ceea ce avea să se întâmple i-a lăsat pe trecători, dar și pe internauți, fără cuvinte.

Bărbatul plin de tatuaje le-a oferit tuturor o lecție de omenie
Fără să stea pe gânduri, bărbatul plin de tatuaje și de mușchi s-a așezat în fața cerșetorului care stătea liniștit pe o bancă și l-a privit preț de câteva secunde. Mai apoi, acesta și-a dat jos maioul pe care îl purta și i l-a făcut cadou cerșetorului, care l-a îmbrăcat imediat extrem de bucuros.

Gestul lui de omenie nu s-a oprit, însă, aici, căci a scos portofelul din buzunar și i-a oferit acestuia o sumă de bani, după care i-a urat să fie sănătos, i-a strâns mâna și și-a văzut de drum. Trecătorii care au asistat la o asemenea scenă au fost de-a dreptul impresionați, mai ales că bărbatul cu mușchi și tatuaje părea extrem de periculos. Cu toate acestea, el și-a dorit numai să facă un bine pentru sărmanul om. În urma celor întâmplat, bărbatul a devenit viral și în mediul online.

„Așa ar trebui să facem toți când întâlnim oamenii străzii. Nu rămâneți indiferenți. Ajutați, dacă aveți posibilitatea”, este mesajul care însoțește imaginile. Unii internauți au criticat gestul bărbatului, pe motiv că nu ar fi trebuit să se filmeze când face o faptă bună, însă cei mai mulți l-au lăudat și apreciat pentru ceea ce a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *