Cine este și cum arată Lambada, fosta soție a lui Tzancă Uraganul

Tzanca Urganul este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țara noastră. Deși a pornit de jos, a reușit să ajungă la un nivel foarte înalt și să fie apreciat de o mulțime de oameni, care îi ascultă piesele și i le aduc mereu în primele locuri din trending. Dacă el este cunoscut de toată România, puțini o cunosc pe fosta lui soție, Lambada.

Lambada, mama fetiței lui Tzancă Uraganul
Tzancă Uraganul este un manelist celebru, care se bucură de mare succes, deși are doar 31 de ani. Mulți români iubesc piesele sale, care sunt printre cele mai ascultate. El este un artist extrem de controversat, atât pentru cariera sa, dar și pentru viața lui amoroasă, care a fost discutată de mai multe ori.

Puțini o știu pe Lambada, fosta soție a artistului. Tzancă a avut o relație de lungă durată cu Lambada, o blondă frumoasă, naturală, care i-a oferit și cel mai de preț cadou al, o fetiță, pe Uraganița. Cei doi au format un cuplu extrem de controversat, pentru că lucrurile nu au fost deloc liniștite între ei, ca într-o relație normală.

Tzancă i-a făcut mult rău Lambadei, pe care a înșelat-o de mai multe ori, inclusiv cu o manelistă, Mădălina Miu. Mai mult, în urmă cu câteva luni, artistul a fost acuzat că a agresat-o pe frumoasa blondină și în mediul online au apărut mai multe imagini cu femeia desfigurată la față, cu numeroase semne de agresiune.

Fosta lui Tzancă își trăiește viața
Lambada l-a iertat pe Tzancă de fiecare dată când el a înșelat-o și a continuat să fie o femeie supusă, care își iubește soțul și îi acceptă greșelile. Deși nu sunt căsătoriți legal, cei doi s-au considerat mereu soț și soție. Totuși, Tzancă nu a respectat-o și a avut relații cu alte femei.

În acest moment, nu se știe care este exact relația lor și dacă mai sunt împreună. Cert este că Lambada vrea să se simtă bine și să-și trăiască viața. Astfel, ea a participat la o petrecere de zile mari cu ocazia Dragobetelui, pentru a-i face în ciudă, probabil, fostului său, despre care se spune că ar fi iar cu Mădălina Miu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.