Cine i-a sucit mințile fostului șef al echipei de Formula 1 Renault! Blondina este cu 46 de ani mai tânără

Flavio Briatore, fostul șef al echipei de Formula 1 Renault a făcut o nouă cucerire. Omul de afaceri, în vârstă de 70 de ani și-a găsit fericirea în brațele unei italience superbe, care este cu 46 de ani mai tânără.

Maria Ludovica Campana, are doar 24 de ani și se pare l-ar fi cunoscut pe celebrul om de afaceri în Porto Cervo, acolo unde acesta locuiește în acest moment. Italianca a devenit cunoscută în lumea mondenă, după ce a participat la concursul „Miss Italia” în 2014, ajungând chiar în finală. Apoi, Maria Ludovica s-a lansat și în afaceri. Are un brand renumit în lumea modei, Amore Swimwear.

Flavio Briatore, avere de peste 200 de milioane de euro
Flavio Briatore și mult mai tânăra sa soție, Elisabetta Gregoraci au divorțat în anul 2018 după aproape 9 ani de mariaj. Fostă Miss Calabria 1997 s-a ales cu o vilă de lux în Monaco și o pensie considerabilă. De-a lungul timpului, fostul șef al celor de la Renault a apărut la brațul multor femei frumoase și celebre. Printre acestea se numără fostele modele Naomi Campbell și Heidi Klum. Prezentatoarea TV Michelle Hunziker (prima soţie a cântăreţului Eros Ramazzotti), Eva Herzigova, ba chiar şi Mariah Carey. Danii Minogue (sora mai cunoscutei Kylie), moştenitoarea imperiului Swarovski, Fiona sau Elle MacPherson.

În 2010, Flavio Briatore a avut probleme cu legea. A fost acuzat de evaziune fiscală de peste 4 milioane de lire sterline. În acel moment poliția i-a confiscat yachtul în valoare de 15 milioane de lire sterline. În același an, Briatore a fost suspendat din Formula 1, timp de trei ani după scandalul „Crashgate”. Consiliul FIA îl suspendase pe viaţă. Scandalul a pornit după ce fostul șef al echipei de Formula 1 Renault i-a cerut pilotului Nelson Piquet Jr. să provoace voluntar un accident în anul 2008 în Marelui Premiu de la Singapore. Asta pentru a-l ajuta pe Fernando Alonso să câștige.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *