Claudia Radu, semifinalista de la Chefi la Cuțite, a început să meargă sală. Arată de nerecunoscut

Claudia Radu, una dintre semifinaliștii de la Chefi la Cuțite, din ultimul sezon, arată de nerecunoscut, după ce a început să meargă la sală. Ea a mai pierdut din kilograme și este mândră de acest lucru.

Claudia Radu, semifinalista de la Chefi la Cuțite, a început să meargă sală
Claudia Radu, fosta semifinalistă de la ultimul sezon Chefi la Cuțite, din echipa lui Florin Dumitrescu, a început să meargă la sală. Ea vrea să dea jos kilogramele, cu care s-a luptat din copilărie. Fanii au încurajat-o să nu se dea bătută până nu ajunge la rezultatul dorit, informează Spynews

Primele rezultate au început să apară, iar Claudia Radu este mândră de acest lucru. S-a fotografiat și a postat pe Instagram o poză cu ea din sala de sport.

”AMC când te doare tot corpul, dar continui să tragi tare cu zâmbetul pe buze pentru că vezi rezultate. 💪💪💪🦵🦵🦵”, a scris Claudia Radu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu o lună, Claudia Radu declara că sănătatea i-a fost afectată din cauza kilogramelor acumulate de-a lungul anilor. Tot atunci, Claudia Radu spunea că nu se va da bătută până nu va pierde în greutate.

„Sănătatea începuse să îmi fie afectată și nu mai puteam să stau nepăsătoare. Știu că va fi un drum lung și anevoios până voi ajunge unde îmi doresc, dar nu mă voi lăsa”, a scris Claudia Radu pe rețelele sociale luna trecută.

Fanii au venit imediat cu mesaje de încurajare la adresa Claudiei Radu și sunt curioși să vadă rezultatul final.

”Hai ca poți! Felicitări pentru ambiție”, ”Bravo”, ”Mult succes în continuare 😊😊”, ”Abia aștept să văd până unde te va duce ambiția”, sunt doar câteva dintre încurajărilor internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *