Connect-R: ”Mama vinde la tarabă și pe pandemie, tata vrea să cânte într-un restaurant”

Acum este celebru, dar s-a născut într-o familie modestă şi fără prea mari posibilităţi financiare. Părinţii lui Connect-R (38 de ani) au rămas aceiaşi oameni simpli, care muncesc din greu să se întrețină. Chiar și pe pandemie, mama artistului, Rodica Mihalache, nu a renunțat să vândă la celebra tarabă cu ziare pe care o deține în Piaţa Domenii, afacerea familiei.

Pentru a trece cu bine de pandemie, tatăl solistului, Aurel Mihalache (66 de ani), și-a rugat fiul să-i găsească un contract să cânte într-un restaurant. „Mama merge și acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, realizată de Cristi Brancu, la Prima TV. Artistul este foarte apropiat de familia lui și s-a bucurat că acum, pe pandemie, a avut timp destul să petreacă alături de fiica sa, Maya, care îi moștenește talentul muzical.

Connect-R: „Eu îmi mai doresc copii, dar Maya nu mai vrea frați sau surori”
„Fiica mea, Maya, mă moștenește. Are simț ritmic și ureche muzicală. Are simțul artistic. Are și ceva din pragmatismul lui maică-sa, din personalitatea ei puternică. Dacă nu-i dăm ce vrea ea, se tăvălește pe jos. Muzică face de mică, de un jumătate face lecții de pian, dansează ore în șir pe melodii puse la tv”, a mai declarat artistul. Connect R și-ar mai dori copii, însă fiica lui nu mai vrea o surioară sau un frățior,. „La noi, la țigani, trebuie să ai mulți copii. Eu îmi mai doresc copii, dar Maya e egoistă. Nu mai vrea să împartă dragostea noastră cu nimeni”, a adăugat Connect R.

Connect R a anunțat divorțul de soția sa, Misha, în urmă cu aproximativ 3 ani, dar cei doi nu mai erau împreună de alți doi ani. Misha și Connect-R au păstrat însă o relaţie frumoasă de dragul fetiţei lor, Maya. În ianuarie, cei doi au sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor, Maya, care a împlinit 7 ani. „Facem greșeli care ne rănesc sufletul pentru că nu ne cunoaștem pe noi înșine. Până la urmă și greșelile și suferințele ne fac să ne cunoaștem mai bine. Te întrebi ce sunt, ce vreau cu adevărat”, a mai spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *