CTP: „Nu covidul, boala și moartea cetățenilor interesează șulfele din conducerea TVR.” Ci să pupe PSD-ul în c*r, poate mai pică sinecuri şi în viitor

„Apărătorii la moment ai TVR pentru mizeria de program de Anul Nou fac vorbire despre satira și umorul, satârul și toporul, adicătelea despre artă și cenzură. (…) Toate gesticulațiile acestor fundași măturători sunt lovite de nulitate din pricina unui mic amănunt: batjocorirea (fără urmă de umor sau talent, în treacăt fie spus) măsurilor de protecție a vieții cetățenilor în pandemia Covid a fost produsă la Televiziunea Publică.

Bineînțeles, nu există nimic de care să nu se poată râde. Avem comedia neagră, umorul cimitirelor, satira caustică până la os, sarcasmul ucigător și nu intră în discuție interzicerea lor, atâta vreme cât se desfășoară în televiziuni, posturi de radio sau site-uri private. Însă denigrarea, discreditarea legilor sanitare la Televiziunea statului, ce ne aparține tuturor, înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât zădărnicirea combaterii bolilor, comisă chiar de o autoritate a statului – TVR este așa ceva.”

Revenind la ce intereseaza pe sulfele din TVR. Le intereseaza sa pupe in cur PSD-ul, adica partidul care le-a pus acolo. Intamplator, PSD-ul se afla acum in opozitie, iar sulfele din conducerea TVR, lingatoare maxim de cur PSD-ist, incearca sa vanda ideea ca TVR se comporta ca un organ media sanatos, facand opozitie. Asadar, pe langa faptul ca zadarniceste combaterea bolilor, conducerea TVR se si caca cu ajutorul ventilatorului peste principiile jurnalismului corect asumandu-si fals si batjocoritor o asa-zisa pozitie jurnalistica corecta, insa in cazul lor doar ocazionala si interesata, nu principiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *