Cu păr la subraţ şi formele la vedere! Fiica Madonnei a atras din nou atenţia!

E frumos, dar şi dificil să fii fiica celebrei Madonna. Toţi paparazzi sunt mereu pe urmele lui Lordes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a cântăreţei. Ne-a demonstrat încă o dată cât de libertină e, neepilată la subraţ şi cu sânii la vedere. Aşa a apărut pe stradă, în mijlocul zilei.

Madonna a fost cea care le-a încurat pe femei dintotdeaună să îşi iubească corpul, cel cu imperfecţiuni, cu vergeturi, chiar şi părul din anumite zone ale corpului, cum ar fi axila. Ea a apărut neepilată la subraţ, iar modelul i-a fost urmat întocmai şi de fiica sa de ani de zile. Din adolescenţă Lourdes Leon şi-a făcut apariţia la evenimente cu păr pe picioare sau la subraţ. Toţi paparazzi încercau de atunci să o surprindă cât mai bine în fotografii.

Iată că acest obicei îl are şi acum, La 23 de ani, Lourdes Leon a apărut şi la plajă neepilată. Ba mai mult, recent, ea a fost remarcată pe stradă, în mijlocul zilei, cu păr la subraţ şi cu sânii la vedere.Tânăra s-a bucurat de o ţigară în aer liber, nu a purtat mască de protecţie.

A atras imediat atenţia în bluza mov pe care a purtat-o, un maiou cu decolteu şi destul de transparent. Fotografii au surprins-o şi când a ridicat mâinile, imediat s-a văzut că e neepilată.

Madonna e tare mândră de fiica sa: „Este incredibil de talentată. Sunt verde de invidie când văd cât de incredibilă este în tot ceea ce face. Este o dansatoare incredibilă, o actriţă grozavă, cântă la pian, este mult mai bună decât mine la capitolul talent. Dar nu are aceeaşi voinţă şi determinare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *