Culiță Sterp, umilit de o domnișoară, la un eveniment. Cum a reacționat artistul, atunci când a primit 1 leu pentru o dedicație: „Asta e valoarea ta”

Culiță Sterp se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi, iar evenimentele lui se desfășoară atât în România, cât și în străinătate. Acum ceva timp, cântărețul a avut parte de o întâmplare cel puțin bizară: a cântat la Londra, iar acolo…o domnișoară l-a umilit și i-a oferit 1 leu pentru o dedicație.

Mare i-a fost mirarea lui Culiță Sterp, atunci când a primit, pentru o dedicație, suma de 1 leu. Banii i-au fost înmânați în Londra, de către o domnișoară, la un eveniment la care artistul era plătit să cânte.

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culiță Sterp. Artistul a și anunțat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a făcut un adevărat show muzical, pentru românii prinși în ”hora” petrecerii. Implicit, au curs și banii din dedicații. Una după alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat a primit chiar 500 de lire. Culiță s-a prezentat impecabil, a fost în ton cu oamenii veniți acolo pentru o mare gură de distracție.

Culiță a refuzat suma de 1 leu și nu a făcut dedicația
Potrivit informațiilor CANCAN.RO de la momentul cu pricina, Culiță Sterp a rămas fără replică atunci când a văzut că o domnișoară îi oferă 1 leu, pentru a-i face o dedicație. Mai mult, se pare că aceasta i-ar fi adresat artistului câteva vorbe dure, precum: ”Atât meriți, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o glumă ”umilința” la care domnișoara l-a supus pe Culiță, din moment ce râdea cu gura până la urechi. Cu atât mai mult cu cât chiar pe interpret l-a pufnit râsul. Leul a fost, totuși, refuzat.

În ciuda celor întâmplate, Culiță Sterp și-a continuat programul artistic și s-a amuzat copios de faptul că i s-a oferit 1 leu, pentru o dedicație. Și nu, artistul nu a avut de ce să se plângă, căci românii din Londra care veniseră la localul respectiv să-l asculte, l-au umplut de „felicitări” care mai de care mai valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *