Cum a ajuns milionară o fostă polițistă, la scurt timp după ce a renunțat la cariera de ofițer

O tânără din Marea Britanie a renunțat la uniforma de poliție, iar acum face o avere din pozele sexy pe care le postează pe Only Fans, o platformă destinată adulților.

Charlotte Rose a luat o decizie radicală la un an de când a îmbrăcat pentru prima dată uniforma de poliție. Tânăra care iubește animalele și-a dorit dintotdeauna să fie veterinar și a intrat la Universitatea Cambridge. A fost nevoită să-și amâne studiile, iar un prieten a îndrumat-o să se angajeze la poliție și să aibă grijă de cățeii de acolo.

Tânăra a primit imediat jobul, însă la fel de rapid a și renunțat la el. “Mi-am luat calificările, însă mi-am dat seama că slujba asta nu era pentru mine, era un mediu de lucru dominat de bărbați. Știam că pot petrece zece ani încercând să intru în unitatea de câini și că risc ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Așa că am renunțat după un an, când aveam 20 de ani”, a spus Charlie pentru Daily Star.

După ce a renunțat la uniformă, șatena a început să cocheteze cu modellingul. La propunerea unui prieten, Charlie a realizat o ședință foto incendiară cu mai multe mașini sport, printre care și preferata ei, Lamborghini.

În 2016 a fost invitată să publice conținut sexy pe Only Fans. De atunci și până acum tânăra a câștigat peste 1,3 milioane de lire sterline și și-a cumpărat chiar și mașina visurilor: un Lamborghini mov.

Admiratorii ei plătesc sume considerabile pentru a o vedea aproape goală, iar Charlie spune că i-a cucerit cu “schimbul de roluri”. Tânăra de 27 de ani câștigă acum între 115.000 și 150.000 de lire sterline pe lună și spune că muncește pentru fiecare bănuț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *