Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool? Cine e femeia care l-a „salvat”

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți români de muzică de petrecere. Dincolo de succes, artistul în vârstă de 47 de ani a avut și probleme. La un moment dat, s-a trezit dependent de alcool, însă, o femeie a apărut viața sa și l-a ajutat să se vindece de viciul băuturii. Așadar, cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool?

Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool
Cum a ajuns Nicu Paleru dependent de alcool? Cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere, Nicu Paleru, a avut momente dificile în viață. La vârsta de 37 de ani a intrat într-o depresie care l-a făcut să se refugieze în alcool. Au urmat multe lupte interioare cu sine pentru a scăpa de această ”plăcere” ce părea incurabilă, însă, nu a reușit decât în ziua în care a întâlnit o nouă femeie, care i-a dat putere să depășească greutățile, informează revista Avantaje.

Nicu Paleru a ajuns a căzut în patima alcoolului, după ce la 37 de ani a pierdut familia, casa și a rămas cu multe datorii. S-a văzut neputincios și a început să ceară ajutorul lui Dumnezeu.

“Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde”, a mărturisit Nicu Paleru în emisiunea Acces Direct.

Cine este femeia care l-a făcut pe Nicu Paleru să se lase de consumat alcool
Dumnezeu se pare că i-a ascultat rugile și i-a adus o femeie în calea sa, care l-a ajutat să treacă peste obstacole, inclusiv dependența de alcool. Mai exact, este vorba despre Cristina, actuala lui soție. Atunci când a cunoscut-o, într-un turneu în SUA, artistul nu credea că se va mai putea recăsători, după ce a divorțat de Gabriela. Cristina i-a dăruit mai târziu și un copil, o fetiță pe nume Anais.

Cristina este acum impresara lui Nicu Paleru, asemeni fostei soții a acestuia, Gabriela. Artistul a precizat că actuala lui soție nu avea vreo legătură cu partea muzicală când a întâlnit-o, dar, treptat a prins din secretele acestei meserii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *