Cum a fost reținută agresoarea Mirelei Vaida. Femeia a fost agresivă și cu medicii sosiți la fața locului

Imediat după ce Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de către femeia dezbrăcată, la fața locului au sosit oamenii legii, dar și ambulanța. Agresoarea a fost reținută de polițiști și preluată și de medici pentru a i se acorda îngrijirile medicale speciale. Ea a fost agresivă chiar și cu cadrele medicale. Cel mai probabil a fost readusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, unde a mai fost internată.

Cum a fost reținută agresoarea Mirelei Vaida. Femeia a fost agresivă și cu medicii sosiți la fața locului
Au fost momente de panică, vineri seară, la Acces Direct! Imediat după ce Mirela Vaida a fost atacată, producătorii emisiunii au sunat la poliție. S-au deplasat la fața locului oamenii legii care au reținut-o pe agresoare De altfel, au sosit și medicii care au transportat-o cel mai probabil la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, unde a mai fost internată. Femeia a fost violentă și cu medicii, informează Spynews.

În imaginea de mai jos, femeia se află în ambulanță. Polițiștii au aflat că este din Iași și că în trecut, a stat internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București.

Mirela Vaida vrea să depună plângere la poliție
Femeia care a intrat dezbrăcată, nu se știe de ce, pe platourile de filmare îi spunea Mirelei Vaida să-i dea banii, în momentul atacului. Mirela Vaida nu știe despre ce vorbea aceasta, dar a precizat că primea mesaje cu amenințare cu moartea, de ceva vreme, de la o presupusă Magdalena Șerban, criminala de la metrou, pe Facebook și Youtube. Aceasta este în închisoare acum, dar prezentatoarea se teme că are acces la internet. În mesaje, Magdalena Șerban îi reproșează că i-a afectat viața prin ceea ce i-a făcut la Acces Direct.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

Mai mulți anchetatori au sosit, vineri seară, la fața locului și au descoperit că agresoarea a intrat pe ușa laterală a televiziunii. Pe acolo intră de obicei ”aplaudacii” și locul nu este păzit de cineva anume. Totuși, există întrebarea de unde știa agresoarea de acel loc. În fața ușii laterale, s-a descoperit o sacoșă plină cu bolonavi și cu haine, ale femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.