Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Vecinul a rămas mut!

Eveniment nemaiîntâlnit în Novosibirsk, oras din Rusia. O femeie a devenit virală în mediul online după ce a fost surprinsă în timp ce se bronza pe geamul din sufragerie. Vecinul, care a crezut inițial că femeia vrea să se arunce a fost cel care a imortalizat momentul.

Cum a fost surprinsă o femeie la geamul de la sufragerie. Vecinul a rămas mut!
Un bărbat din Novosibirsk, Rusia a rămas uluit după ce și-a surprins vecina în timp ce făcea plajă chiar pe geamul de la sufragerie. Situația a început în momentul în care bărbatul a ajuns acasă și a mers pe balcon pentru a se relaxa. Ulterior, a observat un lucru care i-a atras atenția în blocul de vis-a-vis. Când s-a uitat mai atent, a văzut că la fereastra de la etajul doi apar piciorele unei femei. Inițial, acesta a crezut că femeia se aruncă, dar după și-a dat seama că vecina sa doar se bronza. Da, ați auzit bine!

Femeia a vrut cu orice preț să fie bronzată pe picioare, iar acesta era singurul mod, fără să se mai deplaseze de acasă. Amuzat de întreaga situație, bărbatul a făcut o serie de poze, pe care le-a postat ulterior pe rețelele de socializare. Într-un timp foarte scurt, imaginile cu ea au devenit virale și au stârnit hohote de râs în rândul internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *