Cum a reacționat Dani Mocanu după ce Snoop Dogg s-a filmat dansând pe o piesă a lui Florin Salam: „Pe muzica mea dansează de mult”

Deși declară că s-a retras din muzică, Dani Mocanu nu poate să stea departe de atenția mass-media. De curând, a avut o reacție incredibilă după ce Snoop Dogg a postat un video pe Instagram, în timp ce ascultă o piesă a lui Florin Salam.

Se pare că, „manelistul demisionar” nu a ezitat expună și el punctul de vedere. Direct pe contul său de Instagram, El a postat un mesaj la adresa tuturor celor care au încercat să-i dea peste nas, susținând că înainte de a dansa pe piesa lui Florin Salam, artistul internațional s-a distrat de minune pe manelele lui.

„E muzica mea dansează de mult… nu de azi!!! I love you, Snoop! Trăiască familia ta.”, a scris Dani Mocanu pe contul de Instagram. Iar asta nu este tot. Artistul a postat și un filmuleț în care celebrul rapper se distrează pe piesele lui, încercând să le demonstreze tuturor că el a fost ”primul”.

Postarea rapperului american
Postarea a fost făcută vineri pe contul oficial al artistului, considerat o legendă a hip-hopului american. Piesa se numește „Acum după pandemie” și a fost lansată în vara anului 2020.

Postarea a adunat numeroase comentarii de la români, care au recunoscut piesa și au fost mirați de postarea celebrului star. Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul cu peste 50 de milioane de urmăritori.

„A zis Salam să-i dai și tag”, „Mooooooooor”, „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau „Te-ai haladit”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *