Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor! Este una dintre cele mai tari vedete din showbiz

Răzvan Fodor este considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din showbiz-ul românesc, iar acest lucru a făcut să aibă și iubite pe măsură! Cine a fost prima iubită a prezentatorului?

Cum arată prima iubită a lui Răzvan Fodor
Răzvan Fodor este într-un punct bun în viața lui! Acesta este prezentatorul emisiunii ”Burlacul” de la Antena 1, are o familie frumoasă, fiind căsătoritu cu Irina Fodor și are o fetiță superbă pe care o adoră! Puțini sunt, însă, cei care își amintesc de prima iubită a lui Răzvan Fodor. Aceasta este una dintre cele mai admirate vedete!

De-a lungul carierei sale, Răzvan Fodor a fost considerat un bărbat atrăgător și a rupt inimile femeilor din jurul lui. Faptul că a fost atât de râvnit a făcut ca și iubitele lui să fie unele pe măsură! Prima poveste de iubire a trăit-o cu una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz! Aceasta este nimeni alta decât Catrinel Menghia.

Cei doi s-au iubit în urmă cu 20 de ani, pe vremea când Răzvan Fodor făcea parte din trupa Krypton, iar Catrinel Menghia era elevă. Deși era o diferență de vârstă de 10 ani între ei, Răzvan Fodor având atunci 26 de ani, iar Catrinel 16 ani, între cei doi a fost dragoste mare.

De altfel, Răzvan Fodor a fost și primul bărbat din viața vedetei, iar cei doi au format un cuplu timp de doi ani și jumătate. Se pare că prezentatorul și frumoasa actriță s-au despărțit din cauză că nu aveau visuri și dorințe comune. Catrinel Menghia își dorea să meargă în Italia, acolo unde chiar locuiește în prezent, în timp ce Răzvan Fodor a preferat să rămână în țară.

”La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos”, a declarat Catrinel Menghia.

De asemenea, în urmă cu ceva timp, Catrinel Menghia vorbea despre relația pe care o are în prezent cu fostul iubit, precizând că nu evită să-l urmărească în mediul online. Ba chiar mai mult de atât, îi apreciază postările atât lui, cât și soției sale. În plus, actrița spunea că și vorbește din când în când cu soția lui Răzvan Fodor.

”Având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. El este un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, a mai spus frumoasa actriță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *