Cum au decurs negocierile dintre criminalul din Onești și polițiști: ”Bă, bag cuţitul ăsta în ei”

Negocierile oamenilor legii cu pensionarul din Onești care a ucis doi muncitori cu un cuțit, au fost destul de aprinse. Bărbatul în vârstă de 68 de ani avea mai multe cereri față de polițiști, în timp ce se afla în balconul apartamentului, unde s-a produs crima. Totodată, era foarte nervos și în zadar încercau polițiștii să-l calmeze.

Cum au decurs negocierile dintre criminalul din Onești și polițiști: ”Bă, bag cuţitul ăsta în ei”
Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Onești, județul Bacău. Au apărut discuțiile din timpul negocierilor dintre agresor și oamenii legii. Bărbatul în vârstă de 68 de ani care a ucis doi muncitori, purta un dialog aprins cu polițiștii în timp ce se afla la balconul apartamentului său și ținea în stânga și-n dreapta sa cele două victime, informează Antena 3.

Deși oamenii legii făceau apel la calm, criminalul din Onești, pe numele său Moroșan Gheorghe era foarte recalcitrant și amenința cu uciderea indivizilor care renovau fosta sa locuință pe care a evacuat-o silit, în urmă cu 11 ani. El le cerea polițiștilor o hotărâre judecătorească.

”Criminal: De 10 ani de zile eu tot am scris. Nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni. Nu este. Vă duceţi şi faceţi rost de ea.

Poliţist: Nu ar fi mai bine să vă liniştiţi…

Criminal: Nu mă liniştesc deloc. Ascultă-mă ce îţi spun. De nu-i vezi morţi aici (…). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu.

Poliţist: Calmaţi-vă!

Criminal: Nu mă calmez deloc. De zece ani de zile tot sunt calm. De zece ani de zile tot fac la bandiţii din miliţie şi la bandiţii din justiţie. Nu mă abţin deloc. Nişte bandiţi şi un hoţ. Împreună cu comandantul vostru este un bandit şi cel de la Bacău, alt bandit. Un hoţ şi un nenorocit. Ascultă ce-ţi spun! Băi, băieţi! Du-te şi vezi-ţi de treaba ta. Nu stau de vorbă cu tine decât în baza hotărârii judecătoreşti, atât. Eu nu stau cu nimeni de vorbă. Am, stat 10 ani” a fost o parte din disucția negocieirilor criminalului cu polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *