Cum își câștigă Bia Khalifa existența. Concurenta de la iUmor a făcut dezvăluirea în direct: ”Am o strategie”

Cum își câștigă Bia Khalifa existența? Este întrebareacare stă pe buzele multor fani. Ei bine, însăși concurenta de la iUmor a făcut dezvăluirea în direct!

Bia Khalifa a devenit virală după participarea la iUmor. Concurenta a venit îmbrăcată doar în măști de protecție și a reușit să-i lase mască atât ăe jurați cât și pe telespectatori.

Numele ei real este Bianca Emanuela Niculai și este fosta iubită a lui Dani Mocanu. Ultimii ani i-a petrecut în Italia, acolo unde a reușit să câștige bani frumoși. Bia a mărturisit că pozează sexy pe un site, unde este plătită cu 50 de dolari pe fotografie. Astfel, tânăra a reușit să strângă sume considerabile, cu ajutorul cărora și-a făcut mai multe operații estetice și s-a transformat radical.

”Am o strategie de marketing foarte bună. Eu sunt și foarte apropiată cu utilizatorii”, a spus Bia Khalifa la Xtra Night Show. De asemenea, Bia are o rubrică pe un site pentru adulți, acolo unde dă lecții celor care nu sunt atât de cunoscători în ceea ce privește arta amorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *