De ce a leșinat, de fapt, infirmiera după vaccinul anti-COVID. Adevărul a ieșit la iveală

De ce a leșinat, de fapt, infirmiera după vaccinul anti-COVID19. În urmă cu câteva săptămâni o infirmieră de la un spital din Tennessee a leșinat după ce i s-a administrat vaccinul împotriva coronavirusului. Momentul a fost filmat de presa, iar cei care au văzut înregistrarea nu sunt de acord cu vaccinarea anti-covid19.

De ce a leșinat, de fapt, infirmiera după vaccinul anti-COVID19.
De ce a leșinat, de fapt, infirmiera după vaccinul anti-COVID19. Momentul în care o asistentă medicală leșină după ce i s-a administrat vaccinul împotriva coronavirusului a făcut înconjurul lumii, după ce a fost postat în mediul online. S-a aflat de ce a leșinat, de fapt, infirmiera după vaccinul anti-COVID19. Tiffany Dover este asistentă la CHI Memorial Hospital Chattanooga din Tennesseee, iar pe 17 decembrie s-a vaccinat cu doza produsă de Pfizer-BioNTech. După ce s-a vaccinat, Tiffany a leșinat în fața camerelor de luat de vederi, chiar în momentul în care dădea un interviu. Acesteia i s-a făcut rău și a leșinat. Astfel momentul în care a leșinat a făcut înconjurul lumii, acesta fiind folosit pentru a demonstra că noul vaccin ar fi periculos. Jurnaliștii de la Le Monde au arptat că informații importante au fost omise în cadrul acestui eveniment. Cu toate că imaginile sunt cât se poate de reale, acestea nu prezintă cauza reală a leșinului. După câteva minute de la leșin, asistenta medicală a declarat ce s-a întâmplat cu adevărat, dar se pare că acele clipe lipsesc din filmul care circulă pe rețelele de socializare.

Ei bine, se pare că Tiffany a leșinat pentru că suferă de o boală care îi provoacă stări de leșin la cea mai mică senzație de durere, iar injecția făcută i-a provocat această stare. Mai mult, directorului serviciului de terapie intensivă de la spitalul din Chattanooga, a declarat că deși asistenta medicală a leșinat după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului, asta nu înseamnă că acesta poate fi considerat periculos. O asemenea reacție poate intervine la orice vaccin sau injecție și poate avea legătură cu anxietatea sau stresul față de injecții.

Caz șocant la un spital din SUA. Unitatea medicală este acuzată de fake news
Un spital din Texas, SUA se află în mijlocul unui scandal după ce în urmă cu o săptămână un asistent medical nu ar fi fost vaccinat în direct, așa cum a spus conducerea unității medicale. În cursul zilei de 15 decembrie, o echipă de filmare a fost chemată la Centrul Medical Universitar din El Paso pentru a surprinde momentul în care cinci angajați ai spitalului aflați în prima linie se vaccinează împotriva coronavirusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *