De ce nu își vede Nicolae Guță mai des fiica pe care o are cu Beyonce de România. Cântărețul a făcut destăinuiri fără perdea

Nicolae Guță este artistul care are unsprezece copii, dar care sunt făcuți cu șase femei diferite.Însă, artistul nu are parte chiar de toți. Cântărețul a făcut destăinuiri fără perdea la Antena Stars despre relația pe care o are cu fiica adusă pe lume de Beyonce de România.

De ce nu își vede Nicolae Guță mai des fiica pe care o are cu Beyonce de România
Nicolae Guță este unul dintre cei mai controversați artiști din lumea manelelor. Mai mult, acum pare că își dorește să ajungă din nou în prim-plan. Guță s-a retras pentru o perioadă din luma reflectoarelor. Însă, a revenit în direct la Antena Stars, acolo unde a făcut dezvăluiri uimitoare despre relația pe care o are cu una dintre fiicele sale, cea pe care o are cu Beyonce de România.

Astfel, cântărețul a vorbit despre fiica sa, Anais, rodul iubirii dintre el și Mădălina, alias Beyonce de România. Manelistula explicat de ce nu își poate vedea fiica pe care o are cu Beyonce de România. Aparent, relația pe care o are cu noua parteneră, Cristina, îl împiedică să se mai vadă cu fostele soții, deoarece nu mai vrea să fie implicat în niciun scandal.

Cu toate acestea, în ceea ce o privește pe Anais, Nicolae Guță spune că mereu a fost prezent, cel puțin din punct de vedere financiar, în creșterea și educația micuței. Astfel, pe lângă pensia alimentară pe care o primea lunar, regele manelelor a avut grijă ca fiica Mădălinei să nu ducă lipsă de nimic.

”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a mărturisit Nicolae Guță în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

Cântărețul de manele a recunoscut că pandemia l-a făcut să petreacă și mai mult timp alături de familie. Însă, artistul a spus că, nici acum, nu a putut să fie alături chiar de toți copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *