Dintr-o femeie frumoasă s-a transformat într-un monstru. Operațiile estetice au desfigurat-o

Din dorința de a arăta bine și de a fi pe placul soțului ei, Jocelyn Wildenstein a apelat la operațiile estetice. Însă, acestea nu i-au făcut deloc bine. Nu doar că au făcut-o să arate precum un monstru ci a fost și înșelată de partenerul de viață, care s-a îndrăgostit de o altă femeie. Iată cât de frumoasă era înainte!

Dintr-o femeie frumoasă s-a transformat într-un monstru. Operațiile estetice au desfigurat-o
Operațiile estetice sunt o adevărată problemă pentru unele femei care devin dependente de ele. Riscă să nu mai vadă partea umplută a paharului și să se transforme într-un mod total neplăcut. Cu o astfel de situație s-a confruntat Jocelyn Wildenstein, un personaj celebru în America. Și-a făcut atât de multe intervenții estetice încât acum arată horror și a fost supranumită ”Catwoman” sau ”Regina Leului”.

Jocelyn Wildenstein și-a dorit să aibă un aspect de panteră, deoarece soțului său, miliardarul miliardarul Alec N. Wildenstein, îi plac aceste animale. Crezând că-i va face pe plac și că va deveni mai seducătoare, Jocelyn a apelat la liftinguri faciale, injecții cu colagen, și-a operat obrajii, buzele și bărbia. Pentru toate acestea, a scos din buzunar peste patru milioane de dolari.

Într-un interviu, Jocelyn a negat că a apelat la intervențiile estetice de dragul soțului. Ea spune că a făcut totul din proprie inițiativă.”Dacă te uiţi la una dintre pozele mamei mele, ea are, de asemenea, forma ochilor de pisică. Bunica mea avea ochi de felină şi pomeţii foarte pronunţaţi, pe ea o moştenesc”, explică americanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.