După moartea soției lui, nimic nu a mai fost la fel! A plantat 6.000 de stejari și abia după 20 de ani oamenii și-au dat seama care era de fapt motivul

Povestea lui Winston House a devenit virală după ce bărbatul a făcut un gest incredibil pentru soția lui care murise! Oamenii nu au înțeles la început ce făcea bărbatul, dar după 20 ani totul a fost clar!

După moartea soției a plantat 6.000 de stejari
Winston House era înnebunit după soția sa, Janet! Cei doi se căsătoriseră în anul 1962, având parte de o căsnicie solidă și fericită. Cei doie rau suflete pereche, iar cei care îi cunoșteau erau hipnotizați de bucuria pe care o emanau. Atât de bine le mergea încât oamenii se întrebau cum este posibil să nu se certe niciodată!

Winston și Janet nu era doar soț și soție îndrăgostiți. Cei doi erau cei mai buni prieteni și își arătau unul altuia respect, dedicare și afecțiune. Însă lucrurile s-au schimbat, iar povestea lor nu a fost una cu final fericit și nu a durat până la adânci bătrâneți.

Soția lui Winston a murit brusc din cauza unei boli. Omul a fost devastat și nu a trecut peste moarte ea niciodată! Însă a vrut să facă un ultim lucru pentru iubirea vieții lui și a decis să creeze ceva incredibil în memoria femeii iubite, dar și pentru a face față durerii. Pe pământul care înconjura casa, Winston a plantat 6.000 de stejari.

Oamenii și-au dat ce a făcut după 20 de ani
După ce a plantat cei 6.000 de stejari aceștia eu mici și anemici. Nu reprezentau nimic atunci, iar oamenii l-au crezut nebun. Peste câțiva ani ei au crescut puternici și au format o minunată pădure de stejari. Oamenii au început să o admire și să se bucure de beneficiile care au venit odată cu aceasta.

Totuși, au trecut 20 de ani de la moartea soției, însă nimeni nu avea idee ce se ascundea înăuntru. Mulți treceau zilnic pe lângă ea, se plimbau printre copaci, dar nici măcarul unul nu a observat detaliul uimitor.

Frumosul secret a fost scos la iveală de un bărbat care mergea cu un balon cu aer cald deasupra casei lui Winston. El a văzut din înaltul cerului frumosul miracol al acestui om: stejarii formau o inimă uriașă, un simbol al iubirii lui nemuritoare pentru Janet, iubirea vieții sale.

Omul a fotografiat priveliștea și cu ocazia aceasta au aflat toți locuitorii orașului ce minune au chiar lângă ei. Locul a devenit o legendă și acum mii de turiști merg anual pentru a putea vedea frumoasa declarație de dragoste lăsată de Winston pentru soția lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.