Fabulos! Ce au descoperit polițiștii în casa pistolarului cu BMW care a semănat teroare pe un drum din Dolj

Polițiștii doljeni au descins azi în casa șoferului cu BMW care a semănat teroare pe un drum județean, după ce a considerat că a fost nedreptățit de un bărbat ce a avut ghinionul să treacă cu mașina pe lângă el. Oamenii legii au fost uimiți de arsenalul pe care individul de 22 de ani îl avea. Vă reamintim că, atunci când a fost percheziționat corporal și i-a fost controlat și bolidul, agenții nu au găsit pistolul cu care a amenințat un alt șofer, dar și pasagera care era împreună cu acesta.

În cursul acestei zile, politiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat o percheziție în locuința bărbatului de 22 de ani din comuna Sălcuța, acuzat că a amenințat în trafic cu pistolul un alt șofer, care era împreună cu o femeie de 33 de ani din București. Agresorul este suspectat și nerespectarea regimului armelor și al munitiilor.

În urma acțiunilor desfășurate, oamenii legii au găsit la adresa respectivă două pistoale tip airsoft a căror deținere nu este supusă autorizării, șapte butelii de gaz aferente unuia dintre pistoale și 50 de bile de plastic. Bunurile identificate au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor. La percheziția domiciliară au participat și agenți din cadrul Secției 3 Politie Rurală Bucovăț, Serviciului Criminalistic Dolj, precum și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

Îngrijorător este că, anul trecut au fost înregistrate 151 de cazuri în care diferite persoane au făcut uz de armă fară drept, potrivit unui comunicat de presă emis recent de Poliția Română, relatează Pro TV. În plus, sunt peste 122.000 de persoane care dețin arme, iar aproape 72.000 sunt deținători de arme letale. Tot anul au fost anulate peste 3.000 de permise de armă, după ce posesorii au încălcat legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.