Femeia care și-a făcut 50 de operații estetice până la vârsta de 50 de ani

O fostă profesoară a suferit 50 de operații estetice înainte de a împlini vârsta de 50 de ani. Femeia mărturisește că oamenilor nu le vine să creadă că are aproape 50 de ani.

Modelul locuiește în Texas, Statele Unite ale Americii, alături de soțul ei, Alexandro Hernandez Zamora (35 de ani). Lorena și Alexandro sunt căsătoriți de 6 ani. Pe lângă cariera în modelling, Lorena conduce propria companie de producție de filme pentru adulți, fiind chiar ea protagonista multora dintre pelicule.

Prima operație a suferit-o la vârsta de 25 de ani, când și-a mărit bustul pentru prima oară. „Eram traumatizată din cauza bustului meu plat în tinerețe, așa că a avut logică să vreau să-i măresc”, a declarat Lorena pentru Jam Press.

„Întotdeauna mi-a plăcut aspectul voluptos și operat. Acum, oamenii cred că am cu 20 de ani mai puțin. Îmi spun constant că arăt ca și cum aș avea în jur de 30 de ani.” Doar în zona bustului, Lorena a apelat la 15 operații, pornind de la cupa A și ajungând la cea mai mare cupă disponibilă în Statele Unite.

Nu se va opri la 50 de operații
În prezent, fiecare dintre sânii ei cântărește 7 kg. Lorena a apărut pe coperta revistei Playboy de 5 ori. „Operația mea favorită este cea de la nivelul sânilor”, a mai dezvăluit. Cu toate acestea, nu toate intervențiile au fost reușite. După ce și-a pus implanturi în zona feselor, Lorena a avut nevoie de o intervenție de corectare.

„Recuperarea a fost destul de incomodă. De fapt, a trebui să mă operez iar pentru că unul dintre implanturi s-a spart”, a mai explicat. „Era periculos și problematic așa că am apelat la o intervenție de urgență în care mi s-au pus implanturi noi.”

Totodată, Lorena spune că relația cu soțul ei și faptul că face ceea ce iubește o ajută de asemenea să rămână tânără. „Nu beau alcool, nu fumez, nu mă droghez și mănânc foarte sănătos. Fac lucrurile astea dintotdeauna. Deci sunt super sănătoasă și muncesc din greu, asta mă ține tânără.” Lorena nu regretă niciuna dintre operațiile ei și spune că își dorește să mai ajungă și în viitor pe mâna medicilor. „M-aș fi descris ca fiind o Jessica Rabbit cosmică la început, dar acum mă văd având un look ireal din plastic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *