Florin Petrescu, alias Axinte, taxat de mai multe vedete din România după ce le-a dat o țeapă de 500.000 de euro!

Florin Petrescu, actorul care interpreta rolul lui Axinte în show-ul Vacanța Mare, este îngropat până peste cap în datorii de sute de mii de euro. Mai mulți artiști din România vor să-l dea în judecată pe actor deoarece nu și-a achitat datoriile față de ei. Mai exact, este vorba despre datorii în valoare de aproape 500.000 de euro.

După marele succes pe care l-a avut cu Vacanța Mare, Florin Petrescu a decis să se reprofileze, așa că a renunțat la actorie și a devenit impresar. Acesta a organizat sute de spectacole și concerte, la care au participat numeroși artiști cunoscuți.

Cum a ajuns Axinte de la Vacanța Mare să aibă datorii imense
Până în anul 2015, Florin Petrescu câștiga bani frumoși din evenimentele sale, însă vedetele au început să-l acuze că este neserios și că-i păcălește la bani. Surorile de la Bambi au fost primele care au declarat oficial că Axinte nu le-a dat banii pentru concerte. Trupa ar fi trebuit să primească suma de 20.000 de euro.

De asemenea, impresarul Florin Nedelcu s-a plâns la rândul său că nu a primit suma de 30.000 de euro pentru concertele lui Mateo, Andreea Bălan și Ana Lesko. Următorul păgubit a fost Marius Gavrilă care trebuia să primească din partea lui Axinte 70.000 de euro.

Florin Petrescu a rămas fără mașină din cauza datoriilor
Pentru a încerca să scape de unele datorii, Axinte a luat decizia de a-i da mașina sa, un Q7, lui Lucian Mitrea, în schimbul sumei de 50.000 de euro. Nu același noroc l-a avut însă Tudor Ionescu, de la Fly Project, care are și acum de luat de la Florin Petrescu suma de 11.000 de euro.

În aceste condiții, artiștii s-au gândit să îl dea în judecată pe fostul actor. “Dacă adunăm banii pe care are si îi dea fiecăruia dintre noi, cred că sărim de jumătate de milion de euro. Am zis să fim și noi oameni, să avem răbdare, dar nu se poate așa. El zice că nu are bani, că a dat faliment, că nu mai are spectacole, dar își ține nevasta în puf. Bani să își facă liposucție a avut, dar să ne dea datoria măcar în tranșe, puțin câte puțin, nu are. Ne vom căuta dreptatea în instanță, așa cum a făcut Roxana Marcu. Ea l-a executat silit pe Florin. Pentru numai 2000 de euro. Dar noi, că avem de luat miliarde”, a declarat unul dintre cei țepuiți de impresar, potrivit unei surse media.

În ultimii ani, Florin Petrescu a intrat în conflict cu mai multe vedete, iar lista este una lungă: Voltaj, Anna Lesko, Andreea Bălan, Bambi, Whats Up, Daniela Gyorfi, Alex Velea, Antonia, Aurel Moldoveanu, Liviu Guță, Andreea Bănică etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *