FOTO Elevă trimisă acasă de profesoară ca să-și schimbe ținuta. Cum s-a îmbrăcat adolescenta

Caz uluitor la un liceu din Canada! O elevă de 17 ani a fost trimisă acasă de una dintre profesoarele de la ore, pe motiv că nu s-a îmbrăcat corespunzător. Cadrul didactic i-a adresat și cuvinte jignitoare adolescentei, care a relatat pe rețelele de socializare prin ce a trecut. În urma acestei situații, colegii de clasă o susțin și chiar au refuzat să mai ia parte la cursuri. De cealaltă parte, conducerea unității de învățământ, îi dă dreptate profesoarei.

Elevă trimisă acasă de profesoară ca să-și schimbe ținuta. Cum s-a îmbrăcat adolescenta
O elevă de la un liceu din Canada a fost dată afară de la ore și trimisă acasă de una dintre profesoarele ei, ca să-și schimbe ținuta. Cadrul didactic a considerat că adolescenta în vârstă de 17 ani, pe nume Karis Wilson, nu era îmbrăcată corespunzător și a folosit și o remarcă ofensatoare, la adresa ei. Eleva a relatat întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, iar cazul său a devenit viral, potrivit bzi.ro.

„Seamana cu articolele de lenjerie. Un baiat ar putea sa se simta ciudat daca te vede asa”, i-a spus profesoarea fetei de 17 ani, care a început să plângă atunci când a auzit aceste vorbe.Karis Wilson purta la ore, în momentul respectiv, o ținută destul de populară în lumea modei, în ultimii ani. O maletă albă, peste care avea trasă o rochiță neagră și care aduce cu cămașă de noapte.

Mulți dintre internauți au rămas șocați atunci când au aflat prin ce a trecut Karis Wilson și și-au manifestat susținerea față de aceasta. Nu doar internauții, ci și colegii de clasă și părinții acestora sunt de partea adolescentei, deoarece consideră că era îmbrăcată decent. În schimb, conducerea liceului este de partea profesoarei. În semn de solidaritate, colegii lui Karis au refuzat să mai vină la ore.

Tatăl elevei de 17 ani: ”E o ținută foarte modestă”
Tatăl fetei susține și el, la rândul său, că fata lui purta o ținută decentă. El cataloghează drept ”absurd” gestul cadrului didactic și a precizat că în regulamentul școlii nu este specificată o anumită îmbrăcăminte pentru elevi.

” De fapt, e o tinuta foarte modesta… Trebuie doar sa te uiti la ea. E absurd ce i s-a intamplat!”, a declarat tatăl lui Karis într-un live pe Facebook, devenit viral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.