Gemenele identice, care împart acelaşi bărbat: „Facem totul împreună. Dormim, mâncăm, facem duş împreună!”

Sunt considerate gemenele care seamănă cel mai bine între ele din întreaga lume. Aşa că e de-nţeles că nu e uşor pentru cei din jur să le deosebească. Nici măcar pentru iubitul lor, care a transformat acum mai mulţi ani această confuzie într-o… relaţie deschisă cu amândouă

Cele două australience din Perth, Anna şi Lucy DeCinque, îl împart pe Ben Byrne, bărbatul din viaţa lor, în vârstă de 39 de ani, cel cu care spuneau acum un an că şi-ar dori să rămână însărcinate în acelaşi timp. Şi cel alături de care dorm într-un pat king size… „mai mare decât un king size obişnuit”. Iar cei trei locuiesc în aceeaşi casă cu mama gemenelor, care nu a avut nimic împotriva acestui aranjament, considerat scandalos de alţii. „Nu există gelozie în relaţia noastră. Iar Ben ne acceptă aşa cum suntem şi nu ne judecă pentru obsesia noastră de a rămâne identice în tot şi toate”, spunea Anna anul trecut în martie, adăugând că şi-ar dori amândouă să se căsătorească cu el, deşi poligamia este interzisă şi în Australia.

Dar cu sau fără Ben în poze, Anna şi Lucy îşi continuă postările la dublu – mereu îmbrăcate la fel. Pentru că tot ce fac, fac identic. Mănâncă o singură dată pe zi şi fac mult sport. De fapt, se declară dependente de exerciţiile fizice. „Totul în viaţa noastră trebuie să fie identic. Mâncăm acelaşi lucru, ne măsurăm porţiile ca să fie la fel. Facem sport împreună, mergem la duş împreună. Nici sex nu facem separat.” Este limpede că şi intervenţiile lor estetice, în care au investit aproape 250.000 de dolari, au fost coordonate astfel încât să nu le strice… aspectele identice. Iar Anna şi Lucy au dezvăluit că şi-au făcut amândouă nu mai puţin de 14 proceduri cosmetice în două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *