Imagini virale. O femeie povestește cum un filmuleț „deocheat” a ajuns în telefonul mamei sale. VIDEO

Kara Tonin, o femeie din Canada, s-a viralizat pe platforma de socializare Tik Tok, după ce a postat un video în care explică faptul că, din cauza unei aplicații Google, mama ei a primit un filmuleț „deocheat” de la ea.

Iată cum s-a întâmplat, de fapt, accidentul. Aplicația Google Photos are o funcție de recunoaștere facială. Astfel, Kara a făcut o setare care îi permitea mamei ei să primească automat orice poză face în care apare cu fiu ei.

Tehnologia a fost de vină
Dar din păcate, tehnologia nu merge mereu așa cum de dorim noi. Softul a identificat fața lui Kate în videoul deocheat, iar aceasta a ajuns imediat la mama ei.

„De curând am vrut să fac lucrurile în relația mea și uitați-vă și voi ce s-a întâmplat. Vă avertizez! Aveți grijă cu Google Photos”, a declarat Kate, pe Tik Tok, citată de Mirror.

Videoclipul în care își povestește întâmplat cu filmulețul deochetat s-a viralizat, strângând de la postare aproape două milioane de vizualizări.

@karatonin##imtheaprilfool ##clown ##thisisnotaprank ##googlephotos ##facialrecognition ##fyp ##foryou ##wedorecover ##imsorrymom ##justdidabadthing ##iregretthethingidid♬ Spongebob – Dante9k

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *