Imaginile pe care nu le vei uita. Cum arată Alexandra și Ionuț Bodi, aproape dezbrăcați

Anul 2020 a adus celebritatea pentru Alexandra și Ionuț Bodi, soții din Mureș cărora nici prin cap nu le-a trecut faptul că ar putea ajunge, într-o zi, faimoși. Cu toate acestea, contul lor de TikTok i-a făcut cunoscuți în întreaga Românie și cu siguranță nu este cineva care să nu fi auzit de ei măcar o dată, chiar și întâmplător.

Pe contul ei de TikTok, Alexandra Bodi postează deseori numeroase clipuri video pentru urmăritorii săi, chiar dacă unele dintre ele sunt total nepotrivite.

Gospodina din Mureș a postat un astfel de clip nepotrivit acum câteva luni, în vară, iar imaginile nu au fost ușor uitate de urmăritorii săi. În clipul video respectiv, atât ea, cât și soțul ei, Ionuț Bodi, apar aproape dezbrăcați. Așa cum și-a obișnuit deja fanii, Alexandra Bodi a purtat un tricou pe care l-a ridicat să i se vadă abdomenul, dar și o pereche de pantaloni foarte scurți, care i-au lăsat la vedere picioarele.

@1989alexandra♬ sunet original – ????????????

A început să danseze pe melodia lui Jador, cel pe care îl iubește și îl respectă, după cum chiar ea a mărturisit în repetate rânduri, toate acestea sub privirile lui Ionuț, care stătea pe canapea și o admira. La fel de dezbrăcat era și soțul Alexandrei, într-o pereche de pantaloni scurți și cu bustul gol.

Câți ani are, de fapt, Alexandra Bodi
Este virală pe TikTok, are o mulțime de abonați pe conturile sale de pe rețelele de socializare și a împărțit internetul în două. Este vorba despre nimeni alta decât Alexandra Bodi, fenomenul din mediul online.

Toată lumea a crezut, însă, că gospodina din Mureș are cu mult mai puțini ani decât în realitate. Ei bine, vârsta reală a Alexandrei Bodi este de 34 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.