Încă o pacientă continuă dezvăluirile ororilor de la ATI. „Mă simt ca la morgă..”

O pacientă internată la ATI Arad continuă şirul lung al dezvăluirilor despre condiţiile inumane din unitatea spitalicească.

Încă o pacientă continuă dezvăluirile ororilor de la ATI Arad. Aceasta a mărturisit, pentru Antena 3, că se simte ca la morgă, iar mulţi bătrâni internaţi în secţie mor de frig.

„M-am internat în Spitalul Municipal și este inuman ce se întâmplă. Eu sunt tânără și am ajuns să mă doară oasele de frig. Am făcut un pic de gălăgie ne-a aducs un calorifer, după care se pare că au venit și l-au luat că nu mai avem nevoie de el. De la 4:00 dimineața abia dacă am apucat să mă încălzesc cu ciorapi și cu pătura aia mică de prunci pe care îmi ia dat-o care îmi ajunge până la genunchi și abia am apucat să adorm.Eu sunt tânără, dar stau bătrâni aştia aici, stau în pat și îngheață și nu zic nimic.

Este frig la baie. Apa este rece, zici că e apă de munte. Să mă spăl pe mâini deși e foarte frig. la baie frig, pe coridor e frig, oriunde este frig.

Sunt pe secția COVID internată de vineri și de cum am ajuns aici a fost frig. De când sunt aici este frig. Cadrele medicale ne spun „așa este doamna la noi. Nu vă place, vă rog să faceți o sesizare!”.

Şi mâncarea care se duce la ora 10:00 se pune pe coridoare unde e frig și la ora 13:00 când deschizi plasticul ăla curge apa de acolo. este o bătaie de joc absolut”, a spus pacienta pentru Antena 3.

De altfel, şi Daniel a fost internat în Spitalul Judeţean din Arad şi a povestit cum a fost nevoit să stea timp de trei ore în acelaşi salon cu un pacient decedat.

„Exact trei ore am stat cu persoana decedată, împreună în același salon cinci persoane, în viață. În concret, nouă ni s-a spus de la spitalizare în cazul unei urgențe avem buton de panică o sonerie și foarte repede va veni cineva. Ei bine, un pacient a căzut din pat, am acționat butonul de panică, nu s-a întâmplat nimic, nu a venit absolut nimeni.”, a spus el tot pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.