Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Milionarul român a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Celebrul milionar a vorbit în cadrul unui interviu despre pandemia de coronavirus, despre banii pe care i-a pierdut în această perioadă și a făcut totodată și un anunț suprinzător. Ion Țiriac a avut coronavirus, a trecut cu bine peste această perioadă, ba chiar s-a vaccinat împotriva COVID19.

Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Milionarul român a făcut dezvăluiri surprinzătoare
Ion Țiriac a învins coronavirusul la 82 de ani. Este unul dintre cei mai buni afaceriști din România, dar și considerat unul dintre cei mai buni tenismeni din lume. Într-un interviu pentru Antena 1, Ion Țiriac a vorbit pentru prima dată despre pandemia de coronavirus, despre cât de mult l-a afectat, dar și cum a reușit să învingă coronavirusul. La 82 de ani, milionarul a fost infectat cu noul coronavirus.

Potrivit acestuia, a aflat că este pozitiv după ce a făcut un test de rutină. A luat virusul după ce a fost în vizită la fiica sa, în America. La rândul ei, Ioana a contactat și ea virusul ucigaș. Din fericire, Ion și Ioana Țiriac au avut forme ușoare de COVID19, reușind să se vindece de acest virus care a ucis milioane de oameni. „Nu știam că o am. La vârsta asta „tânăra” am avut. Nu am avut niciun simptom, am aflat după ce am făcut un test de rutină. Din SUA am contactat virusul, l-am luat de la fiica mea. Am scăpat cu bine amândoi„, a declarat Ion Tiriac. Mai mult, afaceristul român a declarat că a făcut ambele vaccinuri Pfizer, iar acum se simte foarte bine, la fel și fiica sa.

Ion Țiriac a mărturisit că a pierdut și el bani în această perioadă, dar a reușit să facă față pandemiei. „Eu personal am pierdut foarte mulți bani”, a afirmat milionarul. Întrebat ce părere are despre pandemia de coronavirus, Ion Țiriac a spus că acest lucru va schimba atât oamenii, cât și multe afaceri din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.