Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Cine este femeia cu care o ”înșală” pe Alexandra

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Se pare că relația soților Bodi nu arată prea bine după ultima despărțire, Ionuț fiind atras de altă femeie.

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă
După ce au trecut printr-o despărțire tumultoasă, Alexandra și Ionuț Bodi au deci să-și mai dea încă o șansă. Însă, este o răsturnare de situație în relația celor doi soți. Lucrurile scârțâie din nou între cei doi împărați ai Tik Tok-ului de la ”Acces Direct”, iar asta se observă cu ochiul liber în mesajele care au apărut pe contul lui Ionuț Bodi.

Recent, împăratul TikTok-ului, Ionuț Bodi, și-a făcut un cont nou pe platforma fenomen și a ajuns viral destul de repede. Astfel, unul din clipurile postate a venit cu un mesaj care i-a surprins pe fani. Se pare că Ionuț Bodi ar avea o amantă, pe nume Claudia, însă nu are de gând să renunțe nici la soția sa, Alexandra Bodi.

”Eu nu mă despart de @zeitaclaudia, dar nici de Alexandra o să fie iubita și Claudia o să fie amanta mea”, a scris Ionuț Bodi, reușind să ridice un mare semn de întrebare, potrivit spynews.ro.

Ionuț Bodi, regele Tik Tok-ului, are o amantă! Ma mult, pe contul amantei de Tik Tok, Claudia susține că este logodită cu Ionuț Bodi, iar toate clipurile pe care le postează îi sunt dedicate acestuia. ”V-au plăcut dansurile mele? Uite băiete, uite așa! Meriți Ionuț să stai cu mine și să nu mă înșeli. @1ionuțbodioficial1”, este mesajul care a însoțit un clip video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.