Iulia Albu îl desființează pe Selly

Iulia Albu nu l-a iertat Selly pentru anumite precizări făcute în timpul declarațiile virulente din cel mai recent vlog, în cadrul căruia a oferit informații prețioase despre felul în care a fost organizată, de fapt, petrecerea de ziua sa. Cunoscutul fashion editor l-a taxat în direct, la Pro Tv, după ce a făcut o pauză în timpul rubricii pe care o are “La Măruță”.

Iulia Albu l-a taxat pe Selly după declarațiile virulente
În vârstă de 39 de ani, Iulia Albu i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că vrea să puncteze unele aspecte din scandalul iscat după party-ul din weekend al lui Selly. Ulterior, artistul de 20 de ani a făcut un episod special de vlog în care a vorbit despre comentariile cârcotașilor, dar și despre amenzile de 15.000 de lei împărțite de polițiști la aproape 24 de ore de la petrecerea care a avut loc într-o vilă spațioasă, aflată pe malul lacului Snagov.

“Mulți dintre ăștia de 40 de ani care acum stau și mă judecă pe mine și sunt așa elitiști și cu nasul pe sus, când erau de vârsta mea la 20 de ani scuipau semințe în fața blocului și habar n-aveau pe ce pământ trăiesc. Eu ar trebuie să mi-o ard ca un boșorog pe muzică simfonică?”, a declarat liderul de la 5 GANG în video-ul urcat pe canalul său de YouTube.

“Pe mine nu m-a deranjat ce a făcut el, pentru că sunt foarte mulți care fac asta (n.r.: ascultă manele), unii recunosc, alții nu, e o doză foarte mare de ipocrizie. Dar ce nu înțeleg eu este cum o persoană care vorbește despre ură rasială în România, poate să numească persoanele de peste 80 de ani «boșorogi» și poate spune că multe dintre persoanele de 40 de ani scuipau semințe la vârsta lui. Sunt sigură că și prietenii tăi scuipă semințe și poate chiar și tu. Și până la urmă, de ce ai avea ceva cu persoanele care scuipă semințe. Eu, personal, nu mănânc așa ceva, dar, cu toate astea, nu am această problemă cu nimeni”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.