Kendall Jenner a vorbit despre probleme cu drogurile! Celebrul model s-a plâns de efectele viciului său

De-a lungul timpului, vedetele de peste ocean au fost victimele consumului de droguri, iar de curând o nou vedetă și-a șocat fanii! Se pare că Kendall Jenner se confruntă cu această problemă!

Kendall Jenner a vorbit despre probleme cu drogurile
Kendal Jenner a dezvăluit de curând că este consumatoare de droguri. Celebrul model a mărturisit acest lucru în timpul unei emisiuni TV, declarând că nu mai știa nimeni asta despre ea.

Dezvăluirea a venit ca urmare a unei serii de întrebări rapide la care era supusă atât Kendall Jenner cât și sora ei celebră Kourtney Kardashian. Moderatorul emisiunii le-a întrebat pe cele două ”dacă ar fi să se drogheze cineva în familia voastră, cine ar face-o?”. Răspunsul a venit rapid din partea lui Kourtney, acesta indicând-o pe sora ei, prezentă în platou. Kendall nu a negat insinuarea surorii ei, recunoscând că acesta are dreptate.

”Sunt fumătoare de marijuana. Nu știe nimeni acest lucru, e prima dată când spun așa ceva”, este declarația vedetei.

Consumul de marijuana este legal în California, unde faimosul model locuiește. Cu toate astea, vedeta a reușit să șocheze audiența cu dezvăluirile făcute și declarația sa a fost prezentă pe primele pagini ale ziarelor.

Sora lui Kendall, Kourtney, a spus, în continuarea emisiunii, că Jenner este recunoscută ca fiind cea mai tolerantă și relaxată din acest punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *