Laurette nu s-a „potolit” după scandalul cu Tătic. A fost văzută din nou la hotel

Laurette nu se potolește deloc după scandalul sexual în care a fost implicată cu Marian Tătic. Cântăreața a fost surprinsă din nou într-un hotel, în ipostaze incendiare.

Mai exact, Laurette a avut parte de o ședință foto super-HOT într-o camera de hotel, în lenjerie intimă. Mulatra a pozat fără inhibiții, sexy și decupată, chiar seminund.

Aceasta pare că nu mai are niciun fel de frică în ceea ce privește o nouă agresiune, judecând după lejeritatea de care dă dovadă acum.

Laurette, noi declarații dure la adresa lui Marian Tătic
În timp ce agresorul susține că este nevinovat și arată cu degetul spre Laurette că ar presta servicii sexuale contra cost, fosta asistentă TV are încredere că oamenii legii vor afla cine mine și cine spune, de fapt, adevărul.

“Oricum, întreaga conversație dintre mine și acest agresor a fost deja pusă la dosar, ieri, la Poliție. Eu nu am nimic de ascuns, pentru că mesajele au foat date de el doar cu scopul de a mă denigra pe mine în spațiul public”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

Marian Tătic a oferit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat între el și mulatră în acea seară. Bărbatul susține că nu este nici agresor și nici violator, iar vedeta acceptase să se vadă cu el pentru a întreține relații intime, contra cost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *