Le-a scris un bilet vecinilor să ”se iubească” mai încet. Cum s-au ”răzbunat” vecinii

Le-a scris vecinilor să ”se iubească” mai încet. Seară de seară sunete tot mai puternice provocate din iubire veneau din apartamentul alăturat. Într-o seara, nu a mai putut răbda și le-a cerut să nu mai fie atât de zgomotoși. A doua zi de dimineață a avut parte de un șoc. Ce a găsit pe preșul de la ușă lângă un bilet cu mesaj este incredibil. Nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Jenna Levine este o studentă în vârstă de 19 ani. Seară de seară tânăra era martoră la pasiunea dintre cei doi vecini ai ei. Și-a dorit de mult să ia atitudine și să le spună ce simte, însă știa că e un lucru sensibil și ciudat să se plângă. Așa că s-a decis să le scrie un bilet.

„Bună vecinilor,

Am rugămintea să fiți mai puțin gălăgioși. Unii dintre noi încearcă să doarmă și, în plus, unii dintre noi mai sunt și se simt și foarte singuri. Simțiți-vă liber să vă iubiți cum vreți, dar faceți-o la un „volum mai mic”. Mulțumesc!”

Le-a lăsat biletul în ușă și s-a retras în apartamentul său. A doua zi de dimineață, Jenna se aștepta să primească la rândul ei un bilet, însă nu prea drăguț. Mare i-a fost mirarea când a observat mai întâi o bucată de ciocolată învelită în hârtie, iar sub aceasta un bilețel. Nici nu se aștepta la un astfel de răspuns!

„Dragă vecină,

Îmi pare nespus de rău pentru asta. Nu mi-am dat seama cât de tare se aude. Îmi pare atât de rău, dar sper că acest lucru nu s-a întâmplat prea des și îți mulțumesc că m-ai atenționat.

Și nu-ți face griji, nu vei singură pentru totdeauna. Persoana potrivită va veni la timpul potrivit.
Încă o dată, îți cer scuze pentru cele întâmplate.
Vecinii de la 338.”

După ce a postat aceste fotografii pe o rețea socială, povestea lui Jenna a devenit virală, mii de oameni apreciind bilețelele amuzante dintre vecini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *