Mesajul sarcastic lăsat un profesor de engleză în albumul de final de liceu al unei foste eleve: “Încă nu-mi vine să cred că asta a scris”

Alături de părinți, profesorii sunt modele de urmat pentru mulți dintre copiii… Este și cazul unei tinere din Anglia care, recent, a avut parte de o surpriză după ce a deschis albumul de final de liceu. La un moment dat, ea a citit mesajul pe care i l-a lăsat fostul dascăl de limba engleză și a decis să împărtășească experiența sa pe social media.

Mesajul sarcastic lăsat un profesor de engleză în albumul de final de liceu al unei foste eleve
Cuprinsă de nostalgie, @Arcticashhh, așa cum se numește pe Twitter tânăra, a răsfoit albumul de final de liceu. În momentul în care a ajuns la pagina pe care fostul profesor i-a lăsat câteva gânduri, aceasta a avut un mic șoc. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a făcut repede o poză și a publicat-o, punând la descriere următoarele mărturisiri: “Încă nu-mi vine să cred că asta este ceea ce a scris profesorul meu de engleză în album, când am plecat de la școală”.

Uimirea ei a atras curiozitatea multor persoane, care au citit imediat rândurile scrise de dascăl.

“Ashleigh, uneori, când merg acasă, eu nu pot să dorm din cauza voicii tale enervante care nu se oprește, continuă să îmi sune în urechi, asemenea celei mai rele torturi cunoscută de om. Asta este tot. Mult succes. Mr Seedat” sunt rândurile pe care fostul profesor le-a așternut în albumul de final de liceu.

Postarea tinerei a strâns aproape 100.000 de like-uri pe Twitter, iar ea a precizat într-un comentariu: “Pot să adaug că domnul Seedat a fost un profesor amuzant și sarcastic și sunt aproape convinsă că a scris ceva nostim în albumele tuturor celorlalți”.

Nemulțumită de faptul că internauții nu i-au crezut povestea, @Arcticashhh l-a căutat pe profesorul de engleză pe social media și l-a găsit. Ea i-a trimis poza cu mesajul pe care el i l-a scris, iar acesta i-a răspuns: “Dumnezeule. Chiar așa era”. Ulterior, ea a făcut o captură la discuția purtată cu fostul ei dascăl și a făcut-o publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *