Mihaela Rădulescu, trup de zeiță la 51 de ani. Vedeta s-a postat în costum de baie

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute, frumoase și talentate românce. Ea duce o viață de lux pe Coasta de Azur alături de fiul ei Ayan și de Felix Baumgartner. Frumoasa Mihaela are 51 de ani și nu se sfiește să se afișeze în costum de banie fiindcă are un corp parcă rupt din revistele americane.

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație
Mihaela Rădulescu a publicat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în costum de baie. Vedeta a stârnit un val de aprecieri din partea internauților. Mihaela Rădulescu a apărut într-un costum de baie minuscul din două piese. Vedeta poate concura lejer cu domnișoarele de 20 de ani în ceea ce privește aspectul fizic. Mihaela are tot corpul tonifiat și pielea bronzată perfect. Fiul ei, Ayan este probabil foarte mândru de mama sa, care poate fi confundată cu sora sa mai mai mare.

Internauții au comentat la fotografiile Mihaelei Rădulescu, complimentând-o și spunîndu-i că arată cu mult mai tânără decât este. „Mi-ar fi rușine să stau lângă tine pe plajă, mă duc să mă ascund într-un colț”, „Cât ai împlinit??? 25?? Superbă”, „Întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Arăți tare bine. Ești inspirație pentru noi„, au fost doar o mică parte dintre reacții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *