Mirela Vaida, apariție vibrantă pe litoralul românesc. Cum arată în costumul sexy pe care l-a purtat azi la plajă: “Să nu cadă sutienul”

Mirela Vaida a avut o apariție vibrantă pe litoralul românesc în această zi superbă de august! Îmbrăcată cu un sutien sexy, prezentatoarea de la “Acces Direct” le-a transmis un mesaj emoționant celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. “Să nu cadă sutienul”, a avertizat-o unul dintre internauți când a văzut imaginile rare cu vedeta Antenei 1 pe plajă.

Mirela Vaida, apariție vibrantă pe litoralul românesc
La 38 de ani și după ce a dat naștere la trei copii superbi, Mirela Vaida se mândrește cu trupul său! Astfel, azi, în timp ce se relaxa pe o plajă din stațiunea Mamaia, ea a înregistrat câteva gânduri pe care le-a avut în această escapadă în care se află singură, fără fiica și cei doi băieți pe care îi are cu soțul său. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, carismatica artistă s-a filmat din cap până în picioare, astfel că mulți au putut să îi admire formele.

“De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră și revin astăzi, așa, într-o fugă. Pentru că era să treacă și vara asta și nu ajunsesem, m-am fost în nicio zi de vacanță, cel puțin nu singură. Cel mult, cu copiii și până la soacră-mea, la Cluj. Deci, vă dați seama ce vacanță!Dar, faptul că, uite, mă mai bucur de valurile astea ale mării și de faptul că mai pot să simt nisipul în tălpi, mă face chiar fericită! Așa că, sper să fim fericiți cu toții, să ne revedem cu bine și, dacă mai sunteți prin vacanțe, să aveți vacanță plăcută, vă pup!”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 într-o filmare publicată pe Instagram Stories.

“Foarte fain, distracție cât mai plăcută să aveți și multă relaxare, libertate… enjoy yourself (n.r.: simte-te bine)!”, “Să nu cadă sutienul”, “Sunteți superbă, doamna Mirela! Distracție maximă” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea făcută de pe plajă de Mirela Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *