Nicolae Robu, prima declaratie dupa ce a pierdut Primaria Timisoarei

Nicolae Robu, a pierdut alegerile locale pentru Primaria Timisoarei. Acesta candida pentru un nou mandat de primar. Robu a pierdut in fata candidatului USR-PLUS, Dominic Fritz, originar din Germania.

Dupa pierderea alegerilor locale, Nicolae Robu a transmis un mesaj
„Sunt mandru de ce-am lasat in urma mea, atat la Universitatea Politehnica Timisoara, cat si la primarie. Doar timpul va aseza lucrurile la locul lor, in mod corect. Le multumesc timisorenilor care m-au votat. Le multumesc colegilor din primarie, veniti in institutie o data cu mine sau dupa, tineri valorosi cu care, alaturi de foarte putini mosteniti – din pacate, cu foarte putini -, am facut toate lucrurile care au schimbat radical orasul, de care beneficiaza in egala masura cei ce m-au votat si cei ce nu m-au votat, lucruri cu care ma mandresc si ma voi mandri mereu.

De oricata calomnie voi beneficia in continuare – si stiu bine ca voi beneficia -, eu, ca idealist ce sunt, voi ramane nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am facut pentru orasul meu. Le multumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am facut echipa foarte buna. Fie ca Timisoara sa aiba un viitor fericit!”, a scris Nicolae Robu pe pagina personala de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *