Noi detalii despre bătaia încasată de Laurette. Vedeta a spus de ce se afla în camera de hotel

Laurette a trecut prin momente de groază săptămâna aceasta. Vedeta a fost atacată într-o cameră de hotel de către un bărbat pe care îl cunoștea. Poliția a intervenit a fața locului pentru a o salva, însă Laurette s-a ales cu niște răni serioase și o sperietură zdravănă. După acest episod o mulțime de speculații au început să apară în presă. Astăzi ea a clarificat situația și a mărturisit de ce se afla în acea cameră de hotel.

Laurette susține că îl cunoștea de multă vreme pe agresor
Laurette a recunoscut că îl știa de câteva luni bune pe bărbat, însă susține că nu s-ar fi gândit nicio clipă că va ajunge într-o astfel de postură.

“ Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat la mine în mai multe rânduri, 6-7 luni. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viața și mulțumesc Poliției că a venit într-un timp foarte prompt și efectiv am scăpat cu viața și pot să vorbesc cu dumneavoastă acum. “ , a mărturisit Laurette la Antena3.

Vedeta a mai mărturisit că ar fi fost moartă dacă poliția nu ar fi ajuns la timp, pentru că nu putea să scape din mâinile agresorului sub nicio formă. Ba mai mult, Laurette susține că l-a înregistrat cu o zi în urmă și are foarte multe probe despre acest bărbat.

Este exclus că eu să mă fi dus acolo așa cum am citit în presă, pentru că s-au scurs anumite informații din poliție. S-a citat doar ceea ce a spus el. S-a spus că eu m-aș fi dus acolo că să cer bani pentru anumite servicii.

Eu am și înregistrarea pentru că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba. Și o să pun la dosar toată înregistrarea în care se vede clar că eu am refuzat categoric cadouri din partea lui. El a insistat să îmi facă un cadou de Ziua Femeii, de 8 martie. Și eu dețin această înregistrare, toată discuția dintre mine și el. Și nici pe departe nu există că eu aș fi acceptat așa ceva. Poliția a dat informații spre presă doar cu ce a spus el, nu au dat și ce am spus eu.”, a mai spus vedeta în același interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.