O vasluiancă fără inhibiții! Și-a arătat sânii tuturor, răcorindu-se la o țâșnitoare

Căldura și soarele i-au dat mari bătăi de cap unei vasluience. Marți, chiar în centrul Vasluiului și de față cu toată lumea, femeia și-a ridicat bluza și s-a răcorit la o țâșnitoare.

O vasluiancă fără inhibiții! Și-a arătat sânii tuturor, răcorindu-se la o țâșnitoare
Toropită de căldură, o vasluiancă nu a mai rezistat temperaturii ridicate de afară și a lăsat inhibițiile deoparte. Femeia s-a îndreptat către o țâșnitoare din centrul orașului, și-a ridicat bluza și s-a răcorit în văzul tuturor, ochii multor bărbați fiind ațintiți către ea. Mai exact, către sânii ei, căci vasluianca i-a dezgolit fără nicio jenă, mai ales că nu purta nici sutien.

Mulți dintre cei care au asitat la scenă nu au putut ocoli momentul, așa că au filmat-o pe femeie și au postat-o pe rețelele de socializare. ”Un duş rece în mijlocul oraşului”, a scris un bărbat care a făcut public totul. Comentariile nu au întârziat să apară la postare: “De la căldură se trage toată treaba! Cu 40 de grade resimţite de organism, mă mir că doamna nu a aruncat şi fusta de pe ea, ca să se azvârle, rebelă, direct în fântâna arteziană. Măcar dacă făcea asta, ştia una şi bună, iar răcorirea ar fi fost completă. Aşa, a făcut treaba doar pe jumătate. Păcat!”, au reacționat internauții amuzați. Iată AICI filmulețul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *