Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse: „Nu-mi place de 23 de centimetri”

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse. Oana Lis este asalatată de mulți bărbați pe rețelele de socializare, care îi trimit numeroase poze perverse. Ei bine, aceast lucru a intrigat-o pe soția lui Viorel Lis, spunându-le acestora să nu îi mai trimită astfel de poze și a subliniat faptul că nu-i plac bărbații dotați.

Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse: „Nu-mi place de 23 de centimetri”
Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse. Oana Lis este un personaj plin de energie, emanând oriunde merge optimism. La 41 de ani, soția lui Viorel Lis se simte foarte bine în pielea ei, după ce a reușit să slăbească câteva kilograme. Acum, vedeta se confruntă cu o nouă problemă, de această dată, virtuală. Mai exact, Oana este asaltată de foarte mulți bărbați pe rețelele de socializare, mai ales acum când aceasta a slăbit. Unii dintre ei i-au făcut propuneri indecente, iar acest lucru a enervat-o la culme pe soția fostului primar al Capitalei. Oana Lis, reacție acidă după ce a primit poze perverse.

Deși Oana a trecut cu vederea mesajele indecente, aceasta a început să primească zeci de poze porno, iar acest lucru a determinat-o pe blondină să ia atitudine. Oana Lis a răbufnit și le-a spus bărbaților să se oprească din această acțiune nepotrivită, subliniind faptul că nu au fost învățați cum să se comporte cu o femeie.“Nu-mi mai trimiteți d*#^-pic! Mă întreabă unul dacă îmi plac 23 cm!!!??? Ați văzut voi în filmele americane și ați copiat! Dacă sunt grasă și am fundul mare nu înseamnă că îmi place și mare! N-are legătură una cu alta! Se poate una să fie și slabă și largă!!! Se vede că v-au lipsit orele de educație sexuală la școală”, le-a transmis Oana Lis acestora.

De asemenea, Oana a vorbit într-un interviu mai vechi despre o traumă amoroasă pe care a trăit-o. Aceasta a spus că a devenit alergică la lichidul seminal. Conform specialiștilor, această afecțiune poate fi prevenită cu ajutorul medicamentelor antihstaminice, care trebuie luate cu 30-60 minute înainte de actul sexual. “Am dezvoltat o alergie la s*#^@. Nu știam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifestă prin dureri abdominale, umflături în zona respectivă. Nici nu știam că există alergie la s*#^@. Am chemat și ambulanța și nu au știut ce să zică. Mi-e frică acum să mă mai atingă cineva. E chiar o dramă, psihologic e foarte nasol”, a declarat Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.