Obsesia ascunsă a Elenei Ceaușescu. Avea o plăcere nebună de a face asta

Elena Ceaușescu, fosta Primă Doamnă a țării în perioada comunistă a avut o obsesie mai puțin obișnuită pentru statutul său. Mai exact, soția lui Nicolae Ceaușescu avea plăcerea de a vedea cum fac dragoste soțiile nomenclaturiștilor, informează playtech.ro

Elena Ceaușescu a avut mai multe obsesii
Elena Ceaușescu a avut tot felul de obsesii de-a lungu vieții, iar una dintre acestea era mai puțin obișnuită din rolul său de Prima Doamnă a țării în perioada comunistă. Potrivit playtech.ro, una dintre obsesiile soției lui Ceaușescu era să vadă cum fac amor soțiile nomenclaturiștilor.

Dacă vă întrebați cum asista la astfel de scene, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu îi punea pe agenți să planteze microfoane în camera lor. Ulterior, ea asculta casetele cu înregistrările, disperată fiind să afle detalii din intimitatea altor oameni.

Elena Ceaușescu, interesată de viața intimă a unei celebre actrițe
Actrița Violenta Andrei, soția ministrului de Externe, Ștefan Andriei, era printre subiectele de interes ale Elenei Ceaușescu, concret, viața intimă a acesteia. Menționăm că anumite dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea ”Orizonturi roții”, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

”Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe ”cum face Violeta dragoste„. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. – C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”, povestește autorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *