Pare un banc prost, dar e o realitate tristă! Gestul stupefiant făcut de stăpânul unei pisici, după ce aceasta nu i-a ascultat comenzile: “Am făcut c@#@ în litiera ei”

Un român care are o pisică a recurs la un gest stupefiant după ce micuța felină nu i-a ascultat comenzile… Potrivit mărturisilor lui, și-a făcut nevoile în litiera acesteia, pentru că a crezut că astfel îi va demonstra ghemotocului de blană cine este șeful în casă. “Soluția salvatoare” a descoperit-o pe un site, a mai dezvăluit bărbatul pe contul lui de Facebook. Postarea lui a devenit virală și unii dintre internauți au făcut glume nesărate la adresa acestuia.

Stăpânul unei pisici, gest uluitor după ce aceasta nu i-a ascultat comenzile
Nemulțumit că sfatul pe care l-a aflat de pe Internet nu a dat rezultate, stăpânul pisicii a povestit întregul episod urât mirositor pe un grup de Facebook dedicat iubitorilor de animale… el speră că astfel va primi o recomandare potrivită și micuța lui felină îl va asculta în viitorul apropiat.

“Bună ziua. Am o problemă: azi am spălat și călcat perdele și cât timp am făcut acest lucru, pisica a stat și s-a uitat la mine. Apoi, când am întins perdelele, înainte de a le agăța, m-am dus să mănânc. Când m-am întors, pisica se uita sfidător la mine și apoi, când i-am zis să se dea jos de pe perdele, s-a culcat de tot, din nou, sfidător.

Am citit pe net că este o problemă de autoritate: că nu mă respectă. Și că soluția ar fi să fac eu c@#@ în litiera ei ca să îmi demonstrez autoritatea. Și asta am și făcut. Nu a funcționat. Încă doarme pe ele și nu știu ce să fac”, a scris Ioan, un internaut, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *