Polițistul porno din Vaslui era propus pentru salariul de merit

Noi detalii în cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat în lenjerie de femei – era propus pentru salariu de merit.

Apar noi detalii în cazul polițistului din Vaslui care s-a pozat cu lenjerie de femei și cu un morcov în anus. IPJ Vaslui a deschis o anchetă după ce imagini cu acesta au apărut în presă.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, au explicat reprezentanții IPJ Vaslui.

Conform primelor informații pe surse, polițistul anchetat ar fi un angajat model, care era propus chiar pentru salariu de merit pentru performanțele sale de la serviciu. Culmea, imaginile cu agentul în ipostaze nefirești au ajuns în presă după ce acesta le-a trimis mai multor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.