Poveste incredibilă în Târgu Mureș. Cum a încercat un bărbat să obțină bani pe o canapea, după ce a primit-o gratis

În zilele noastre, omenia a devenit o calitate tot mai rar întâlnită. După ce Neluțu, un bărbat din Târgu Mureș a postat pe un grup de Facebook un anunț legat de donarea unei canapele, Marius a obținut-o și s-a gândit că ar fi păcat să nu primească ceva bani, dacă o pune la vânzare.

Neluțu, un bărbat cu suflet mare din Târgu Mureș a postat un anunț pe grupul de Facebook „Ești din Târgu Mureș dacă…” în care menționa faptul că vrea să doneze o canapea. Marius a pus ochii pe canapeaua cu pricina și, fără nicio reținere, deși o obținuse gratuit, a pus-o la vânzare cu suma de 380 de lei, imediat ce a intrat în posesia ei.

A încercat să primească și o mașină de spălat
Mai mult, bărbatul a vrut să mai primească, tot gratuit, și o mașină de splălat, cu care, cu siguranță, avea aceleași planuri. Povestea a fost relatată de un bărbat din Târgu Mureș, care a observat imediat manevra făcută de Marius.

„Mai mulți membri au grupului au donat diferite bunuri pe grup, cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe.

De aceste gesturi profită diferite specimene, cum ar fi individul de mai jos (cu părere de rău dar om nu se poate numi) care a ridicat o canapea donată și a pus-o la vânzare, atât pe pagina personală cât și pe alte grupuri de vânzări, la prețul de 380 de lei.

Ba mai mult, în aceiași zi, o doamnă a donat o mașină de spălat și bineînțeles, individul a devenit interesat, însă din fericire nu a ajuns în posesia lui.

Saracu’ își face vacanțele prin Anglia și Croația dar se pare că a făcut o afacere din a oferi spre vânzare, bunuri donate.

Așadar, atenție mare la astfel de personaje!” a scris acesta, pe rețeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *