Profesoară din Bihor, gafă într-o ședință online cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei. A uitat camera pornită și toată lumea a văzut ce a făcut!

De când cu ședințele și cursurile online, au tot apărut fel și fel de materiale pe internet, care au devenit virale. Unii oameni, pentru că și-au uitat camerele pornite, au devenit, peste noapte, adevărate vedete. La fel s-a întâmplat și cu o profesoară din Bihor, care a făcut deliciul privitorilor.

O profesoară din Bihor se afla într-o ședință cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, Sorin Ion, atunci când a uitat că are camera pornită și s-a apucat de gătit.

Femeia și-a sprijinit telefonul de o cutie cu smântână și a început să gătească. A curățat legumele, a fumat o țigară și a dispărut pentru puțin timp din cadru. După ce și-a dat seama de gafa făcută, profesoara din Bihor a închis imediat camera. Prea târziu, căci imaginile cu ea au devenit virale în scurt timp și multe persoane s-au amuzat de situație.

Cu toate acestea, internauții care au aflat de povestea ei au considerat-o chiar una drăguță, căci mai rușinos era ca profesoara să facă ceva ieșit din comun.

Un oficial al guvernului a uitat camera deschisă și a făcut amor
Din cauza pandemiei de coronavirus majoritatea ședințelor s-au mutat în mediul online. De-a lungul timpului în mediul online au apărut o mulțime de filmulețe în care oamenii uită că au camera video pornită și se comportă că și cum nimeni nu îi vede. Din această cauză multe gafe au fost făcute.

La fel s-a întâmplat și cu un oficial al guvernului din Filipine, care a fost protagonistul unui scandal uriaș. Jesus Estil a participat la o ședință online a Consiliului Municipal din Fatima Dos Village, regiunea Cavite, însă asemenea multora a uitat un mic detaliu. Atunci când ședința s-a încheiat, el a uitat să oprească camera video, fiind prins de focul pasiunii pentru secretara sa.

Imediat după ce a crezut că a încheiat conferința, acesta s-a îndreptat spre secretara sa, cu care a întreținut relații intime. Din păcate pentru cei doi, camera era încă pornită, iar colegii lui se aflau în continuare în ședință, așa că au putut să vadă tot ce s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.