S-a aflat, în sfârșit, cum a reacționat Pavel Stratan când a aflat că fiica lui se căsătorește cu Edward Sanda!

La mai bine de șapte luni de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit, frumoasa artistă a dezvăluit cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu alesul inimii sale. Mai mult, viitoarea mireasă a oferit noi informații despre cununia civilă care va fi una destul de restrânsă, având în vedere că nu a trecut criza epidemiologică.

Talentata cântăreață a primit inelul de logodnă de la Edward Sanda chiar de ziua ei de naștere, pe 6 octombrie 2020, când și-a sărbătorit majoratul. Cleopatra Stratan și partenerul său de viață își doresc să ducă mai repede relația la următorul nivel, astfel că au făcut pregătiri intense pentru cununia civilă care ar urma să fie vara aceasta… Desigur, din motive obiective, ea nu și-a dorit să spună data exactă în care va deveni soția lui Edward Sanda.

Viitoarea mireasă a dezvăluit însă cum a reacționat tatăl ei când a aflat că se căsătorește cu Edward Sanda.

“Tata a dat OK-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». (…).

Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r.: cununia), în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r.: despre nuntă, dacă va fi mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.